A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Які передбачені терміни зберігання готівки, яка одержана в банку для виплат заробітної плати а також пенсій, стипендій, дивідендів?

Які передбачені терміни зберігання готівки, яка одержана в банку для виплат заробітної плати а також пенсій, стипендій, дивідендів?

        Відповідно до п. 18 розд. ІІ Положення про ведення касових операцій                у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 (далі – Положення № 148), установи/підприємства мають право зберігати у своїй касі готівку, одержану в банку для виплат, що належать до фонду оплати праці, а також пенсій, стипендій, дивідендів (доходу) понад установлений ліміт каси протягом п’яти робочих днів, уключаючи день одержання готівки в банку. Готівка для проведення таких виплат працівникам віддалених відокремлених підрозділів підприємств залізничного транспорту та морських портів може зберігатися в касах таких установ/підприємств понад установлений ліміт каси протягом десяти робочих днів, уключаючи день одержання готівки в банку. Готівка, одержана в банку на інші виплати, видається установою/підприємством своїм працівникам у той самий день. Суми готівки, одержані в банку і не використані за призначенням протягом установлених п. 18 розд. II Положення № 148 строків, повертаються установою/підприємством до банку не пізніше наступного робочого дня банку або можуть залишатися в його касі (у межах установленого ліміту).

11:59 11.09.2023

Чи допускаються виправлення у касовій книзі?

Чи допускаються виправлення у касовій книзі?

Відповідно до п. 39 розд. ІV Положення про ведення касових операцій                 у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148, виправлення в касовій книзі не допускаються.

08:41 07.09.2023

Про застосування РРО/ПРРО під час зустрічі з підприємцями Полтавщини

Про застосування РРО/ПРРО під час зустрічі з підприємцями Полтавщини

На Полтавщині продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо застосування РРО/ПРРО. Днями робоча група у складі фахівців Головного управління ДПС у Полтавській області  завітала до підприємців міста Гребінка Полтавської області.

08:40 07.09.2023

Чи допускаються виправлення у касових документах та чи можна виписувати дублікати при їх втраті?

Чи допускаються виправлення у касових документах та чи можна виписувати дублікати при їх втраті?

         Відповідно до п. 3 розд. І Положення про ведення касових операцій                 у національній валюті в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 148) касовий ордер – первинний документ (прибутковий або видатковий касовий ордер), що застосовується для оформлення надходжень (видачі) готівки з каси.

11:25 06.09.2023

Воркшоп щодо податкових новацій провели податківці Полтавщини із представниками Полтавської асоціації бізнесу

Воркшоп щодо податкових новацій провели податківці Полтавщини із представниками Полтавської асоціації бізнесу

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за підтримки керівниці Полтавської асоціації бізнесу Ірини Бессарабової відбулась робоча зустріч. У заході взяли участь понад 40 представників бізнесу, які підготували запитання до податківців щодо новацій податкового законодавства, прийнятих Законом України від  30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219). 

11:25 06.09.2023

Підприємці Полтавської області отримали консультації  щодо податкових новацій

Підприємці Полтавської області отримали консультації щодо податкових новацій

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області зустрілися              з підприємцями на території ТРК «Галактика» у м. Кременчук та ТЦ «МИР»            у м. Миргород. На зустрічі обговорювалися актуальні питання змін та новацій податкового законодавства, зокрема, Закону України від 30 червня 2023 року        № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану».

09:10 05.09.2023

Підприємців ринку «Алмазний» консультували податківці Полтавщини

Підприємців ринку «Алмазний» консультували податківці Полтавщини

У місцях проведення торгівлі фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області продовжують інформування підприємців про новації Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей  оподаткування у період дії воєнного стану».

09:06 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь