Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Моя податкова» від податкової

«Моя податкова» від податкової

Новий  мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

13:29 13.10.2023

3D- моделювання

3D- моделювання

В рамках здійснення заходів проєкту «Створення громадського простору в Краснолуцькій публічній бібліотеці», що реалізується ініціативною групою "Краснолуцький гурт"та фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО "КримSOS" 11 жовтня проходив івент «3D- моделювання». Проводив захід волонтер, людина з активною життєвою позицією, що захоплюється технікою, новаціями Артур Біжко.

10:43 13.10.2023

Кір – причини захворювання, симптоми та профілактика

Кір – причини захворювання, симптоми та профілактика

Кір – небезпечне вірусне захворювання, яке є однією з найпоширеніших причин дитячої смертності у світі. Переважно на кір хворіють саме діти, які не мають щеплень. Однак дорослі та підлітки, яких не вакцинували в дитинстві, також можуть захворіти. Востаннє спалах кору було зафіксовано в  Україні у 2017-2019 роках. Тоді померла 41 людина  (з них 25-дітей.). Але такі спалахи циклічні і повторюються  раз на 5 років, тому Україна під ризиком нового спалаху. За 9 місяців 2023 р. на рік захворіло у четверо більше, ніж за весь минулий рік.

10:40 11.10.2023

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ

ПАТРОНАТ НАД ДИТИНОЮ - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

08:32 10.10.2023

Майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки

Майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки

В рамках здійснення заходів проєкту «Створення громадського простору в Краснолуцькій публічній бібліотеці», що реалізується ініціативною групою "Краснолуцький гурт"та фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО "КримSOS" 5 жовтня проходив майстер-клас по виготовленню ляльки - мотанки. Проводила майстер – клас бібліотекар, майстриня Ірина Іванівна Кусайло. Діти уважно слухали, а потім активно і жваво працювали, допомагали один одному, ділячись враженнями і здобутками своєї творчої роботи. І як загальний результат – гарно проведений час, спілкування з друзями, нові навички і власноруч виготовлений оберіг – лялька-мотанка.

09:12 06.10.2023

Щодо відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО

Щодо відображення реквізитів електронних платіжних засобів (платіжних карток) у розрахункових документах РРО/ПРРО

Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.

15:33 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь