A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзд робочої групи

Виїзд робочої групи

6 червня 2019 року робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення у складі головного державного інспектор управління Держпраці у Полтавській області, секретаря робочої групи-провідного юрисконсульта Гадяцька міськрайонна філія Полтавського обласного центру зайнятості, головного спеціаліста Гадяцького ОУ ПФУ, представника управління соціального захисту населення райдерж адміністрації, представника Гадяцькоі ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області та представника Гадяцького відділу поліції ГУНП в Полтавській області здійснено виїзд до с. Лютенька, с. Соснівка, с. Вельбівка, с. Веприк з метою обстеження суб'єктів господарювання щодо дотримання законодавства про працю та надання інформаційно - роз'яснювальних консультацій. Під час виїзду здійснено обстеження 13 фізичних осіб-підприємців, про що складено відповідні довідки. Також в ході обстежень роздано інформаційні буклети в яких викладено трудові права та обов' язки.          Під час обстежень порушень трудового законодавства не виявлено.

14:23 25.06.2019

Чи оплачується лікарняний, оформлений із порушенням?

Чи оплачується лікарняний, оформлений із порушенням?

Рішення про призначення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг ухвалюється комісією (уповноваженим) із соціального страхування, що створюється (обирається) на підприємстві, в установі, організації. Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності затверджено постановою правління ФСС від 19.07.18 р. № 13. Комісія (уповноважений) здійснює контроль за правильним нарахуванням і своєчасною виплатою матеріального забезпечення, ухвалює рішення про відмову в його призначенні, про припинення виплати матеріального забезпечення (повністю або частково). Також вона зобов’язана розглядати підставу і правильність видачі та заповнення листків непрацездатності та інших документів, які є підставою для надання матеріального забезпечення (п. 2.2 Положення № 13). Якщо ЛН видано та оформлено з порушенням вимог відповідних нормативно-правових актів, то він має бути повернутий до закладу охорони здоров’я, що видав його, для внесення належних виправлень. І лише після цього, тобто на підставі правильно оформленого листка непрацездатності, комісія може ухвалити рішення про призначення або відмову у призначенні матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю. 

09:13 25.06.2019

Праця неповнолітніх: основні гарантії

Праця неповнолітніх: основні гарантії

Згідно зі ст. 187 КЗпП, неповнолітніми є особи, що не досягли вісімнадцяти років, у трудових правовідносинах прирівнюються у правах до повнолітніх, а в галузі охорони праці, робочого часу, відпусток і деяких інших умов праці користуються пільгами, установленими законодавством України.

09:12 25.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь