A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснолуцька громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Трудові права працівника у разі вимушеного прогулу.

Трудові права працівника у разі вимушеного прогулу.

Відповідно до ст. 115 Кодекс законів про працю України (далі – КЗпП України) заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів – представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.

15:43 23.01.2020

Клієнтоорієнтованість послуг Державної служби зайнятості

Клієнтоорієнтованість послуг Державної служби зайнятості

В умовах соціально-економічних змін ринок послуг висуває нові вимоги до роботи сервісних установ. Тепер для залучення та утримання споживачів їм необхідно відходити від однакових для всіх рішень, звертаючись до індивідуальних запитів клієнтів, будуючи з ними ефективну взаємодію на принципах партнерства.

09:53 10.01.2020

Консультант роботодавця: ваш помічник на ринку праці!

Консультант роботодавця: ваш помічник на ринку праці!

Державна служба зайнятості сьогодні діє на відкритому ринку праці, який висуває високі вимоги до учасників. Щоб конкурувати з численними приватними агентствами, Службінеобхідномати суттєві переваги і не лише безоплатність послуг, а клієнторієнтованість, швидкість і зручність обслуговування, доступність і різноплановість сервісів.

13:04 11.12.2019

«Я – підприємець»

«Я – підприємець»

Кожна дитина, незалежно від походження, здібностей, мріє стати успішною і незалежною в своєму житті. Протягом листопада фахівці Гадяцької міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ  завітали в Римарівську, Краснолуцьку, Петрівсько – Роменську загальноосвітні школи Краснолуцької та Петрівсько – Роменської ОТГ та до Гадяцького дитячого будинку Полтавської обласної ради з метою  формування у школярів уміння критично мислити, співпрацювати в команді, вирішувати проблеми, самостійно шукати і аналізувати інформацію, володіти фінансовою грамотністю і навичками підприємництва, бути готовими навчатися впродовж життя. В формі гри підлітки навчалися правильно розставляти пріоритети і ставити чіткі цілі, планувати деталі і розбивати задачу на етапи, розподіляти час і обходитися мінімальними ресурсами. Кожен з учасників отримав знання та уявлення про те: хто такий підприємець, які можливості є у дітей і підлітків, аби стати підприємцями, що таке «власна справа», як віднайти ідею для свого бізнесу і які кроки необхідно зробити для початку власної справи.

10:46 05.12.2019

Достроковий вихід із декретної відпустки

Достроковий вихід із декретної відпустки

В українському законодавстві передбачений цілий ряд гарантій для жінок, що знаходяться в декреті, зокрема, тривалість відпустки по догляду за дитиною складає три роки. Згідно з ч. 3 ст. 184 Кодексу законів про працю (далі за текстом КЗпП), звільняти жінок, які мають дітей віком до трьох років, роботодавцям заборонено. Ця норма стосується як працюючих жінок, так і тих, що знаходяться в декреті. На їх місце можуть прийняти лише тимчасового працівника, щоб не зупинявся робочий процес.

08:58 20.11.2019

Чи можна звільнити вагітну жінку по закінченню терміну строкового трудового договору?

Чи можна звільнити вагітну жінку по закінченню терміну строкового трудового договору?

Однією з підстав припинення трудового договору є закінчення строку трудового договору, крім випадків, коли трудові відносини фактично тривають і жодна з сторін не поставила вимогу про їх припинення, згідно п. 2 ч. 1 ст. 36 КЗпП України.

08:57 20.11.2019

Оголошення

Оголошення

Виконавчий комітет Краснолуцької сільської ради повідомляє про початок роботи над проектом Плану соціально – економічного розвитку Краснолуцької об'єднаної територіальної громади на 2020 рік.

10:01 08.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь